Σπυροσ Φωκασ Ραμπο - Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ: Η ΑΦΙΣΑ / Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό.

Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Δύσκολες ώρες περνάει ο σπύρος φωκάς, καθώς μετά το εξιτήριο του, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο κορίνθου σε. The jewel of the nile omar (1985). Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι».

Το πραγματικό του όνομα είναι ανδρουτσόπουλος σπύρος. Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». The jewel of the nile omar (1985).

Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».

Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. Το πραγματικό του όνομα είναι ανδρουτσόπουλος σπύρος. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Γεννήθηκε στην πάτρα στις 17 αυγούστου το 1937. Δύσκολες ώρες περνάει ο σπύρος φωκάς, καθώς μετά το εξιτήριο του, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο κορίνθου σε. The jewel of the nile omar (1985). Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της .

Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Δύσκολες ώρες περνάει ο σπύρος φωκάς, καθώς μετά το εξιτήριο του, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο κορίνθου σε. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της κορίνθου, ο γνωστός ηθοποιός πήρε. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».

Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Το πραγματικό του όνομα είναι ανδρουτσόπουλος σπύρος. Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Δύσκολες ώρες περνάει ο σπύρος φωκάς, καθώς μετά το εξιτήριο του, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο κορίνθου σε.

Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε.

Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της κορίνθου, ο γνωστός ηθοποιός πήρε. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Γεννήθηκε στην πάτρα στις 17 αυγούστου το 1937. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι».

Δύσκολες ώρες περνάει ο σπύρος φωκάς, καθώς μετά το εξιτήριο του, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο κορίνθου σε. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι .

Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Γεννήθηκε στην πάτρα στις 17 αυγούστου το 1937. Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960).

Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».

Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Γεννήθηκε στην πάτρα στις 17 αυγούστου το 1937. The jewel of the nile omar (1985). Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι».

Σπυροσ Φωκασ Ραμπο - Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' / Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό.. Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Γεννήθηκε στην πάτρα στις 17 αυγούστου το 1937.

Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι» σπυροσ φωκασ. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».